Wie zijn Wij?

Popquizz The Battle, zoals ons samenwerkingsverband heet, is een initiatief van Ludo Hasenbos en Björn Legius. Sinds 2005 presenteren wij quizzen voor bedrijven, scholen en horecagelegenheden. Onze ‘vaste standplaatsen’ zijn café Little Devil (popquiz) in Tilburg en Tilburg University (pubquiz). Indien u vooraf graag een indruk wilt hebben van onze werkwijze, bent u van harte welkom om een van deze quizavonden te bezoeken!

Björn Legius (l)

Al op jonge leeftijd wist presentator Björn Legius dat hij met zijn mondigheid meer kon dan alleen zijn moeder tot wanhoop drijven. ‘Als je zo graag wilt praten, praat dan maar de playbackshow op je school aan elkaar!’. En zo geschiedde. Vanaf zijn zesde jaar is Björn al bezig met het presenteren van alles wat los en vast zit. De combinatie van presentatiedrang met een eeuwige honger naar een vooral absurde en onzinnige feitenkennis maakt van Björn een even enthousiaste als onvoorspelbare gastheer. Niettemin staat naast het wedstrijdelement zeker ook de gezelligheid bij Björn voorop.

Ludo Hasenbos (r)

Sommige mensen zijn voorbestemd om te pieken op de momenten dat het kan, maar heus niet altijd hoeft. Zo ook Ludo. Omdat het voor de voeten lopen, het in de rede vallen en het met ludieke opmerkingen op zijn plaats zetten van presentatoren aangeboren kwaliteiten blijken te zijn, is Ludo dan ook de ideale sidekick voor elke quizzhost met overdreven geldingsdrang. Kan Ludo nog meer? Ja hoor!

Muziek draaien, beeldfragmenten tonen, geluidsfragmenten knippen, websites maken, drummen in meerdere bands en beleefd tegen ouderen blijven. En als je het aardig vraagt, wil Ludo ook best even een leuke anekdote of grap uit zijn mouw schudden.

Tim Kuper (-)

Sinds 2017 wordt de Devil’s Popquiz in café Little Devil door Ludo en Tim gepresenteerd.
Tim is echt een Dope gast, uit Zwolle, je weet. Ook bekend als drummer van o.a. the Little Devil Allstars coverband en Scarlet Stories. Ja, hij weet wel maat te houden!
Bjorn kon het niet langer volhouden met Ludo. Tim is nog jong genoeg om mentaal weerstand te bieden tegen de meest slechte grappen en flauwe opmerkingen.
Kom maar langs en ervaar het zelf!